المقادير بالكوب نفس الكوب هو الى بكيل بيه كل المقادير
2 كوب دقيق سميط
2 كوب دقيق ابيض
كيس خميره فوريه
ملعقه كبيره سكر
كوب سمنه وزيت دافىء
كوب ماء دافىء
مقادير الحشو
1 كوب سميط
1ونصف كوب سكر
2 ملعقه كبيره قرفه مطحونه
الطريقه
بخلط الدقيق مع السميط فى طبق العجن
احط السمن والزيت الدافىء على الدقيق واقلب
اذوب الخميره وملعقه السكر فى الماء الدافئ
بحط الميه على العجينه واعجنها مع بعض مش بعجن كتير بس المكونات تتجانس
اسبيها تخمر لمده ساعه
ادهن صنيه بالسمن واقسم العجينه نصفين
افرد نص العينه فى الصنيه بالشكل
واحضر الحشو
اخلط السكر مع السميط مع القرفه
وابدأ ارش الخليط بقليل من الميه بيكون مفرفر كده مكترش الميه علشان ميكونش الحشو سايح ومش اعرف اشتغل فيهااحط الحشو على العجينه وافردهابدأاحط نص العجينه التانى ابطط قطع من العجينع كده واغطى الحشواضغط عليهاضغط خفيف بايدى علشان الشكل يتساوى بالشوكه بمشى عليها علشان اعمل لها شكلواقطعها واسيبها تخمر كمان ساعه
اخبزها فى فرن متوسط الحراره لمده تلت ساعه